When the sun is shining

Det har varit riktigt sommarvärme nu i flera dagar. Skinande sol och varm luft. Jag och Fredrik åkte till hans stuga i lördags och sov där själva. På kvällen åkte vi båt ut på havet och kollade på solnedgången. När vi kom tillbaka kollade vi på film och åt godis och ben&jerrys, hade det riktigt mysigt. Dagen efter var det lika fint och varmt väder så vi tog en till tur med båten ut på havet. I måndags hade vi fotografisk bild, var hur kul som helst. Vi fick lära oss mer om kameran om olika inställningar osv och sedan fick vi gå ut och fota på varandra. Ikväll ska jag cykla ner till Borg och kolla på när flicklaget möter Edsbyn. har riktiga mördarskavsår så kan tyvärr inte vara med, måste få dom att läka så jag kan börja träna på riktigt igen!
 
Här är en av alla bilder som Malin tog på mig i måndags
| | 2 kommentarer |

Nu börjar skolan igen

Hej! Gjorde första skoldagen igår. Har fått ett jättebra schema så det känns inge alls jobbigt att vara tillbaka i skolan. Eller jo, litegrann då påtanke att man vill ju ha sommarlov ett bra tag till för skulle gärna velat hunnit att gjort mer saker, men sånt är livet. Kommer ju många somrar till! Men jag har iallafall haft en underbar sommar med familj, vänner och min fina pojkvän! Vi började igår klockan nio då vi hade mentorstid i en halvtimme ungefär. Sedan gjorde vi den tradionella lärakänna varandra lekarna då alla esteterna, gamla och de nya är ute tillsammans och fikar och kör lite lekar. Förra året när jag började ettan så hade vi någon skattjakt/5-kamp. Igår gjorde vi den vanliga hälsningsleken + några till lekar och frågesport. Vi började att gå efter schemat efter tolv då vi hade svenska och medier, samhälle och kommunikation.
| | 3 kommentarer |

Godmorgon

Bikini
Så fina/söta bikinis
 
Godmorgon. Sitter på mitt rum och taggar till med musik för ska om en timme åka iväg på samling för idag ska vi spela match mot Njutånger igen. Igår spelade vi mot Regnsjö och inte Järvsö som jag skrev haha. Vi vann med 3-2! Ikväll åker jag och Fredrik själv till hans stuga och sover där tills imorgon, kommer bli jättemysigt.
                                                                                                                                                                                                                     
| | 6 kommentarer |
Upp