Hårinpackning och höstlov

 
Införskaffade mig en hårinpackning för någon vecka sedan. Har testat den några gånger och den verkar vara jättebra!
 
Har gått på höstlov. Behövs nu! Igår var jag hos frissan och klippte topparna. Skönt med lite rakare och tjockare toppar. Ska träffa Fredrik ikväll som kommer hem från Lissabon idag. Ska vara hemma hos han ikväll pch mysa helt själva då hans familj är borta, kommer bli jättemysigt! Ha en fin fredag!
| | 6 kommentarer |

Make sure people treat you right

Hej alla läsare. Hade en jättemysig kväll med mina två fina vänner Elin och Malin i lördags. Vi var i Elins lägenhet mitt i stan. Jag och Malin var och fotade varandra och gick sedan till Elin då vi gick in på ica och handlade tacotillbehör. Vi lagade sedan taco och åt Elins jättegoda paj till efterrätt ute på hennes mysiga balkong. Mätt och belåten satte vi oss och kollade på tv och turades om att massera varandra. Sen på söndagen fick jag reda på en sak som hade hänt på lördagen som förstörde hela helgen totalt. Att allt kan ändras så fort. Att det är så mycket man inte vet. Är så besviken.
 
Har gått och blivit sjuk. Inget jag bryr mig om efter allt som händer och sker. Kommer plugga ganska mycket den här veckan då det är mycket inlämningar, uppgifter som ska lämnas in och vara klart. Ska om ett tag åka och äta donken med Malin sen kanske hon sover här. Imorgon ska jag träffa Jossan. Är så skönt att träffa fina vänner och det kommer bli så skönt att få prata ut. Är verkligen inte på toppenhumör. Vi hörs.
 
                                             
                                                                                                         Finaste Malin. Så tur jag har som har en vän som dig.
| | 4 kommentarer |

30 days squatchallenge

Hej! Drog till gymmet med Malin på ett corepass efter skolan. Hade bara en lektion idag som varade i 45 min och då kollade vi på film. Hur skönt. Igår var jag, malin och min syster upp på Hällmyra och sprang 5 km med några till tjejer. Har så mycket träningsvärk i rumpan och armarna efter veckans träningar. Hade någon crossfit träning på idrotten i tisdags och sen på kvällen gick vi på ett cross-xpress pass. Är nog därifrån jag har fått min träningsvärk i rumpan, haha.
 
Jag har även kört igång med 30 days squatchallenge. Är på min 14:onde dag idag så ska göra 135 squats lite senare ikväll. Jag började med denna för någon månad sen men gjorde aldrig klart den för jag blev sjuk i 2 veckor. Då var jag på dag 17 tror jag och sen när jag blev frisk kände jag att jag vill göra hela utan uppehåll så jag började om!
 
 
 
 
 
| | 10 kommentarer |
Upp