Nude by Rihanna

 
 
En parfym jag fick förut av min gulliga pojkvän. Nude by Rihanna heter den och den luktar jättegott!
 
| | 14 kommentarer |

Fredag och lördag

Fredag. Sluta tidigt och fick några goda besked, så skönt. Var på bio igår med Fredrik. The conjuring, och den var riktigt bra och läskig! Bra handling så tummen upp för mig! Vi var ganska tidiga då vi kom dit 45 min innan det började. Vi åkte sedan hem till mig där vi sov.
 
Lördag. Idag spelade vi våran sista dammatch för säsongen. Tråkigt nog. Vann med 6-1 och hade sedan avslutning på kvällen med god mat och lekar. Vi flyttas även upp i division 3  tills nästa säsong så det är väldigt roligt! Kommer sakna fotbollen så mycket nu när vi har uppehåll men bra att ta en paus och jag kommer ha mer tid till att gymma och plugga. Längtar redan till nästa säsong! Är så nöjd med allt. Har det finaste laget och har verkligen grymma tränare som pushar en. Imorgon är det allra sista matchen med flicklaget för nästa år blir jag för gammal. Så imorgon är den absolut sista matchen för den här säsongen.
 
 
| | 13 kommentarer |

Take chances and be not afraid to fail sometimes

Hej på er! Kom nyss hem från träningen och har duschat och nu sitter jag och äter kvarg med blåbär och musli i och dricker chai te för första gången konstigt och sorligt nog, för gud så gott det är och gud så gudomligt det luktar! teet innehåller kanel, vanilj, kardemumma, ingefära, peppar, kryddnejlika och ringblomma. Det luktar som pepparkaksdeg! Är så glad just nu. Jag fick beröm av tränarna efter träningen och sa allt jag var bra på osv. Blir så glad och peppad när man får höra sånt!
 
Blev tyvärr ingen träff med Emmy i måndags, det blev förhinder tråkigt nog.. Men vi har bestämt att vi ska träffas på höstlovet och då har vi mer tid att få träffa varandra och prata om allt! Igår hade jag och tre klasskompisar möte med några från kyrkan. Vi har en lektion som heter medier, samhälle och kommunikation och vi ska hjälpa och marknadsföra olika företag och organisationer. Vi ska få hjälpa kyrkan med att göra en radioreklam, affischer och massor med mer saker, är väldigt pepp mot det här och det kommer bli så kul!
 
Under veckan har jag varit ganska nere. Har varit stressad och har haft så mycket att göra. Känt mycket press mot olika håll och varit allmänt negativ mot nästan precis allting. En del saker har inte gått så bra, men man kan ju inte bli bättre om man inte misslyckas och gör fel ibland eller hur? Imorgon är det fredag och jag ska fixa dagen och tänka positivt. Det är kortdag imorgon och på kvällen ska jag och mitt hjärta gå på The Conjuring på bio, biomys. Har ingenting att vara negativ mot nu!
 
 
| | 12 kommentarer |
Upp