Förra veckan

Kan summera veckan med dessa bilder under. Gick hem till Elin efteråt vi hade åkt skidor på idrotten på Hällåsen. Det blev 5 km och sen gjorde vi pannkakor och duschade hos Elin! I fredags åt jag och några tjejer på mai thai. Mat är gott!     
 
 
 
| | En kommentar |

Concealer och ögonbrynsskugga från make up store och sminkborstar

 
 
Köpte dessa två från make up store för några veckor sen när jag var i Gävle med Fredrik. Är en concealer från vänster, cover all mix, och den verkar vara jättebra. Har inte hunnit använt den riktigt än! Den till höger är en ögonbrynsskugga som också verkar vara jättebra eftersom den ger en mer grå ton än en orange ton som vissa pennor kan göra. Har gått och velat haft dem här två jättelänge så nu äntligen tog jag mig i kragen och köpte dem!
 
 
Två sminkborstar. Den till vänster är från Kicks och är en ögonbrynsskuggsborste. Den till höger är från Åhléns och är en concealerborste!
| | 4 kommentarer |

Hard work pays of

Hej! Har det jäktigt och mycket att göra just nu. Gymmade en snabbis efter skolan. Hade fotbollsträning ikväll och snart ska jag åka vidare mot Fredrik och sova där med skidor och stavar på bussen och en stor fet väska. Hatar packning. Ska åka skidor på idrotten imorgon som kommer bli kul! Åkte skidor och tävlade när jag var mindre. Sen efter skolan ska jag ha körlektion och efter det ska jag nog gymma. 
 
Igår så hade jag ingen skjuts till träningen så Fredrik körde intervaller för fotbollsspelare med mig. Alltså han var tränaren och coachade mig och sa vad jag skulle göra. Det var sjukt jobbigt och jag började grina ibland, haha. Men som tur var var Fredrik där och pushade mig så det gick väldigt bra. Han är så bra, så himla duktig på träning och gullig och vet hur man ska göra och hur han ska göra för att hjälpa och pusha mig. Bästa pt:n och bästa pojkvännen! Först så körde jag 70-90% i 70 sek och vilade 20 sek tror jag flera gånger. Sen körde jag 15 sek flera gånger och sedan körde jag 4 min och 2 min vila 2 ggr. På slutet körde jag sexhundringen 2 ggr som betyder att man springer en sträcka på 100m 6 gånger fram och tillbaka. Körde styrka och spänst efteråt och jag kan säga er att mina ben vek sig ibland. Men det var så värt det efteråt!
 
 
 
| | En kommentar |
Upp