19 år och min födelsedag

Igår den 25 februari var min födelsedag och jag fyllde19 år! Känns som jag fyllde 18 nyss, går så fort! Känns även konstigt att jag fyller tonåring för sista gången också, alltså ett år kvar som tonåring, vart tog lilla Alice ivägen? Haha jag känner mig fortfarande som 13 år!
 
Hade en jättefin födelsedag med familj, Fredrik och vänner. Är så glad att de finns i mitt liv! Vill tacka alla för alla gratulationer och alla fina presenter jag fick! Fick dessa jättefina presenter som ni ser på bilden! Älskar alltihop. Mer och bättre bilder på sakerna kommer. Gästerna kom lite då och då under kvällen och uppvaktade mig och fikade, är så tacksam! En bra födelsedag med andra ord.
 
| | 3 kommentarer |

Ägare av en kamera

Förrförra fredagen var jag och köpte mig en kamera. Har aldrig varit ägare av en systemkamera då jag har knäppt kort med min mammas. Så därför känns det jätteroligt nu att ha en alldeles egen kamera som jag kan använda när och hur mycket jag vill! Känns ju alltid mycket roligare när man vet att en grej är ens allra egen, eller hur? Mammas är en D80 som är en av de sämre kamerorna, men den har dugit och tagit bra bilder om man har haft rätt inställningar! Nu har jag köpt en Canon EOS 1100D som är lite bättre! Fick även med ett objektiv (18-55) och ett stativ för en mycket bra summa, kap! Denna är också en av de "sämre" kamerorna kan man säga, men den duger alldeles utmärkt för mig, och om man vet hur man ställer in den efter hur miljön är, kan man få riktigt bra bilder med denna också! Helst vill jag ju ha en sådan där "värstingkamera" och objektiv som tar hur bra bilder som helst. Men det skulle gå på 10-15000, och det har jag inte råd med, så det får vänta! Men om några år så ska jag nog äga en riktigt bra kamera!
 
| | Kommentera |

Proteinpulver

Tänkte visa er ett proteinpulver jag använder mig utav. Fick det i julklapp för två år sedan av Fredrik. Det är av Charlotte Perrelli och är i smaken jordgubb. Tyvärr har det precis passerat bäst före datumet, men jag ska försöka använda upp det i bakning osv. I början gick det bra att dricka proteinpulvret blandat med vatten eller mjölk, föredrar mest mjölk då det blir mer som en milkshake. Men nu, kan jag inte dricka något proteinpulver alls. Provade fitnessguru's proteinpulver igår med smak av vanilj. Gick bra första klunken och smaken var god, men sen började jag må illa och fick kväljningar. Jag ska nog börja ha proteinpulver i det jag bakar, i smoothies m.m.
 
| | 4 kommentarer |
Upp