Set goals and dream high

 
Alltså wow... Igår kan man säga att jag fick värsta feelingen. Hur härligt är det inte när man känner i både kropp och knopp hur snabb respons man har fått av den träning man har gjort den senaste tiden? Jag gick ut för att springa 3 km, men kände att jag hade något mer i kroppen så jag slutade på 13 km istället. Så underbart. Något som var mindre underbart var att jag fick avsluta innan jag var färdig. 1 km hade jag kvar på rundan då knät sa ifrån helt. Jag hade börjat känt av det lite under turen men fortsatte, sedan började det göra mer ont men jag sa till mig själv att jag skulle fortsätta springa den sista biten som var kvar. Några meter efter det så kunde jag inte ens stå på benet, så då var jag tvungen att stanna. Så surt när hela övriga kroppen kan fortsätta några km till. Så då ringde lillebror lägligt och frågade vart jag hade tagit vägen haha, så han kom och hämtade mig!
 
 
Tänker iallafall fortsätta med den träning jag håller på med nu, och hoppas att jag även framöver kommer känna att jag orkar springa hur länge som helst! Inte mycket som slår den känslan. Men det är nog inte så konstigt att knät sa ifrån när jag sprang på is nästan hela vägen och hade broddar under fötterna. Får helt enkelt bygga på det härifrån nu. Stärka upp knäna och vänja dem med längre distanser!
| |
#1 - - Emelie:

Hej! Hur är läget med dig?
Jag, tillsammans med många andra tjejer och killar har ganska nyligen börjat samarbeta med ett amerikanskt forskningsföretag som tar fram skönhetsprodukter med allt från smink och sminkborstar, till schampoo och balsam och olika rengöringar, krämer och behandlingar för kropp och ansikte.
Jag behöver nu några till mitt såkallade team, eftersom detta går ut väldigt mycket på sammarbete och hjälpa varandra. Vill du bli din egen chef, välja själv hur du vill lägga upp detta och hur mycket tid du vill lägga ner? Är du driven, har något sorts intresse för skönhet och hälsa och vill bygga upp en inkomst med hjälp av sociala medier, är du varmt välkommen!

Hör gärna av dig om du är intresserad så skickar jag mer info om företaget och om hur man går till väga. Jag hoppas vi hörs! :D
Kom ihåg att man måste vara 18+

Upp