Teatox day 5

Hej och goddag. Då har nästan en hel vecka gått igen och jag börjar få riktiga sommarfeelings. Det är snart juni (!). För hur varmt och härligt var det inte igår då? Riktigt skönt i skuggan lite senare på kvällen, så underbart. Dessutom blommar sirenerna för fullt nu, och de sprider en så god doft. Ska jobba ikväll också, ganska skönt ändå för man gör ändå inte så mycket på söndagar kan jag tycka.
 
Iallafall så är jag inne på min "teatox" dag 5 idag. Dock missade jag dricka dagsteet en dag och jag tror det var igår jag läste att man skulle dricka kvällsteet "every other day", alltså varannan kväll. Det drack jag två kvällar i rad, inget den tredje dagen och sedan igår drack jag det. Men jag tror det inte gör någon större skillnad om man råkar dricka det lite fel någon gång. Huvudsaken det kommer i. Det betyder ju bara att jag håller på med dagsteet en dag längre och kvällsteet tar slut en dag innan. Recension kommer iallafall upp när jag är klar med teatoxen!
 
| |
#1 - - Louise:

Super härlig blogg du har. Kika gärna in min!
Du får gärna kommentera och ge mig lite förslag på vad jag kan blogga om.
Önskar dig en fin dag. Kram! :)

#2 - - sandra.:

Så fint glas =) och ska bli kul att läsa sen om vad du tyckte när du är helt klar, tror inte heller det gör något att du missade ta det kvällen :)

#3 - - Zaisha <3:

yess snart e sommaren här! ska bli roligt att läsa om detoxen :)

Upp