Den åttonde november

Godkväll allihopa. Ledig dag idag och vet ni HUR skönt det kändes imorse? Vaknade upp som en gud, nejdå. Var och är rätt trött nu för tiden när jag vaknar. Som att jag alltid skulle kunna lägga mig ner igen och sova 4 timmar till. Känner mig alltså som ett troll när jag vaknar, haha. Inte så skön känsla. Men tanken av att jag var ledig idag var så härlig. Har ju inte varit så mycket ledig sen i början på sommaren så det behövdes kände jag.
 
Gammal bild från i somras/höstas. Väskan kommer från Scorett!
 
Idag har jag hunnit skjutsat pappa till Bollnäs som ska iväg och jobba i Norge, och efter det styrde jag bilen raka vägen mot gymmet. Känner att jag äntligen kan träna nu efter att ha varit hängig ett tag. Dock så har jag inte åkt på en riktig förkylning men har som sagt varit hängig i kroppen och är just nu sjukt täppt i näsan? Får hoppas på att inte det kommer någon försenad förkylning nu när jag börjar träna. Iallafall, efter gymmet åkte jag och hämtade ut ett paket som ni kan få se mer utav imorgon. En liten spoiler: det är datortillbehör!
 
Nu ska jag ner till tvättstugan för att slänga in lite tvätt och sedan sätta på det senaste avsnittet av the walking dead! x
 
| |
#1 - - Ida - foto & häst:

Så snygg väska!

#2 - - Sandora:

Skönt att vara ledig! Jag är det imorgon och tänker kickstarta min dag med en skön promenad! :D

#3 - - Fredrik:

Tuff väska. Lite skillnad på den stil som beskrivs i min blogg.

Upp