Julklappstips till familjen

Därför tänkte jag passa på att dela med mig utav lite julklappstips till er alla. Det känns passande nu när snön har fallit ner på marken och julkänslan REDAN börjar smyga sig på, ja det är sant! Jag har mer julkänsla nu, 14 november, än vad jag hade på julafton förra året. Men jag tror jag inte är ensam. Har sett många som redan har fixat julbelysningen och börjat baka julfika. Det positiva i det är att man kanske börjar julhandla i tid som nästan aldrig händer haha?
 
Iallafall så blir julklappstipsen inredning denna gång! De flesta gillar ju att ha det fint runt omkring sig, och då kan det nästan inte bli fel med att ge bort inredning i julklapp! Förvaring, lyktor, kuddar och gardiner m.m. Det finns mycket att dekorera hemmet med. Men här under har jag sammanställt mer "juliga" produkter i ett och samma kollage. Direktlänkar till produkterna hittar ni under bilden.
 
1.  Hissgardin HÄR //  2. Kuddar HÄR // 3. Påslakanset HÄR // 4. Kökshanddukar HÄR // 5. Ljusstake HÄR // 6. Förvaringskorg HÄR

Visste du att Rabble.se har massor med bra julklappstips för dig som ska julshoppa och har dessutom massor med bra erbjudanden? Varför inte shoppa genom dem när man ändå ska julhandla något, och spara pengar samtidigt! Plånboken kommer tacka dig i januari.
 
I samarbete med Rabble.se
| |
Upp