Mina fyra första dagar

Hej! Nu har det gått hela fyra dagar på det nya året, 2017. Tänkte dela med mig lite av vad jag har gjort dessa första dagar.
 
1 jan - Var väldigt trött efter nyårsfirandet, så jag tog det lugnt hela dagen. Blev en sväng på donken med lillebror på kvällen. På nyår var jag hos min kompis Frida med flera andra trevliga tjejer. Vi åt jättegod mat, körde lekar och hade roligt. Vid tolvslaget stod vi nere på stadstorget och jag fick min nyårskyss av Fredrik.
 
2 jan - Började jobba igen efter helgen och på kvällen sprang jag 9 km, skönt att börja året med en liten längre löprunda!
 
 
3 jan - Igår jobbade jag också, och gjorde årets första avkörning med bilen från en spårig isbana, bokstavligt talat. Tur jag hade ca 700 m till min f.d fotbollstränares företag, så jag gick dit och fråga efter hjälp mitt i deras fikapaus, men jag fick hjälp, såklart, så snällt! Efter jobbet åkte jag hem och bytte om till träningskläder. Fyspass med laget står på schemat nu för tiden på tisdagar. Denna gång blev det lite längre intervaller än vanligt i trapporna på östra berget, och benstyrka körde vi också. Mjölkade ur dem riktigt med att avsluta jägarvila i några minuter.
 
4 jan - Idag har jag jobbat, i snövädret! Men är så glad över att det äntligen kommer, så jag kan ställa mig på skidorna snart! Längtar.
 
| |
Upp