Proteinlunch och helgens helg

Hej på er! Vaknar upp och det är torsdag, denna vecka har gått rätt fort. Kan nog vara röddagen vi hade i tisdags. Igår på lunchen passade jag på att åka till Kicks på jakt efter en ny foundation då min har tagit slut. Fick bli samma märke som förut. Bästa <3. De hade reafest kan man säga, 50-70% på många olika grymma produkter, så jag passade på och fyndade riktigt bra saker! 

 
Nu är det ju bara en dag kvar tills jag befinner mig i Stockholm på... Summerburst (!!). Åh vad jag har längtat! Kommer bli så himla roligt. Jag hoppas på en helg man sent kommer att glömma, men det tror jag också. Justin Bieber och David Guetta släpper ju en ny låt imorgon, och vi kommer få höra världspremiären. Nej, låt det bli helg nu!
 
| | Kommentera |

Sista dagen i maj

Nu kommer detta och det förra inlägget i lite fel ordning. Men hann inte riktigt blogga igår så då får ni se vad jag gjorde igår idag istället. Den sista dagen i maj.
 
Klockan 07:25 tog jag cykeln och började cykla in till jobbet. Så himla härligt och fint väder. Jag lyssnade på musik och kom sådär härligt pigg in till jobbet.
 
 
Klockan 10:00 bjöd jobbet på avtackningsfrukost, då vår chef gick i pension igår. Det hölls tal inne i stora matsalen och han fick öppna olika roliga och fina paket vår avdelning hade ordnat.
 
 
Här ser ni en bättre bild på den där t-shirten ni kanske såg på första bilden och tänkte "vad är det där för något?!" (som både min pappa och min brorsa gjorde haha). Det är iallafall han på bilden som gick i pension, och alla på vår avdelning och några till hade den på sig på morgonen när han kom in på jobbet.
 
 
Efter lunch cyklade jag till Kicks där jag var ute efter en brun utan solhandske. Dock kom jag därifrån med lite mer saker haha. 
 
 
17:00 slutade jag och cyklade raka vägen mot OKQ8 där jag hämtade ut ett paket. Vad paketet innehåller kommer ni få se lite senare.
 
 
Köpte även med mig en frukt och nötbar som färdkost hem då jag var hungrig och hade slut på energi. Jäkla tur det för jag hade motvind exakt hela vägen hem. Puh.
 
 
När jag kom hem upptäckte jag att äppelträden börjar slå ut sina blommor. Så fint.
 
 
... och vad som är i denna kasse kommer ni också att få se lite senare!
 
| | Kommentera |

Första dagen i juni

Godmorgon på er fina. Vaknar upp till sol och första juni. Nu är det sommar och gud vad fort det har gått. Maj bara flög förbi, bokstavligt talat. Hela maj månad kändes som 2 veckor. Det är lite läskigt, och tråkigt. För nu får tiden gärna sakta ner. Vill inte att sommaren ska ta slut. Vi ha ljuset, värmen, lukten och grönskan. Den bästa tiden är här nu. Den svenska sommaren.
 
 
Eftersom mamma och pappa har börjat rivit ur köket nu(!!) så kommer vi tillbringa mycket tid ute i vår lilla (stora) röda stuga som står bredvid vårt hus. Där kommer vi äta våra middagar, luncher och frukostar. Fast i sommar blir det mycket mat utomhus också såklart! Iallafall så ska det bli så kul och skönt med ett nyrenoverat kök.
 
 
Kom ut dit imorse till nykokt kaffe och kokta ägg. Skönt att slippa göra frukosten själv haha... Det var väldigt mysigt att sitta där ute. Stugan är rätt gammal och man blev verkligen lugn där ute imorse. 
 
 
Innan jag åkte till jobbet så gick jag upp med Nero till pappa. Det är verkligen svårt att lämna honom. Speciellt när han ger mig den där blicken... Bästa älsklingen <3
| | En kommentar |
Upp