Första dagen i juni

Godmorgon på er fina. Vaknar upp till sol och första juni. Nu är det sommar och gud vad fort det har gått. Maj bara flög förbi, bokstavligt talat. Hela maj månad kändes som 2 veckor. Det är lite läskigt, och tråkigt. För nu får tiden gärna sakta ner. Vill inte att sommaren ska ta slut. Vi ha ljuset, värmen, lukten och grönskan. Den bästa tiden är här nu. Den svenska sommaren.
 
 
Eftersom mamma och pappa har börjat rivit ur köket nu(!!) så kommer vi tillbringa mycket tid ute i vår lilla (stora) röda stuga som står bredvid vårt hus. Där kommer vi äta våra middagar, luncher och frukostar. Fast i sommar blir det mycket mat utomhus också såklart! Iallafall så ska det bli så kul och skönt med ett nyrenoverat kök.
 
 
Kom ut dit imorse till nykokt kaffe och kokta ägg. Skönt att slippa göra frukosten själv haha... Det var väldigt mysigt att sitta där ute. Stugan är rätt gammal och man blev verkligen lugn där ute imorse. 
 
 
Innan jag åkte till jobbet så gick jag upp med Nero till pappa. Det är verkligen svårt att lämna honom. Speciellt när han ger mig den där blicken... Bästa älsklingen <3
| |
#1 - - A M:

Så himla underbart med juni, fina bilder!:D
Kram

Svar: Tack så mycket! :D
A L I C E L A R S D O T T E R

Upp