Sista dagen i maj

Nu kommer detta och det förra inlägget i lite fel ordning. Men hann inte riktigt blogga igår så då får ni se vad jag gjorde igår idag istället. Den sista dagen i maj.
 
Klockan 07:25 tog jag cykeln och började cykla in till jobbet. Så himla härligt och fint väder. Jag lyssnade på musik och kom sådär härligt pigg in till jobbet.
 
 
Klockan 10:00 bjöd jobbet på avtackningsfrukost, då vår chef gick i pension igår. Det hölls tal inne i stora matsalen och han fick öppna olika roliga och fina paket vår avdelning hade ordnat.
 
 
Här ser ni en bättre bild på den där t-shirten ni kanske såg på första bilden och tänkte "vad är det där för något?!" (som både min pappa och min brorsa gjorde haha). Det är iallafall han på bilden som gick i pension, och alla på vår avdelning och några till hade den på sig på morgonen när han kom in på jobbet.
 
 
Efter lunch cyklade jag till Kicks där jag var ute efter en brun utan solhandske. Dock kom jag därifrån med lite mer saker haha. 
 
 
17:00 slutade jag och cyklade raka vägen mot OKQ8 där jag hämtade ut ett paket. Vad paketet innehåller kommer ni få se lite senare.
 
 
Köpte även med mig en frukt och nötbar som färdkost hem då jag var hungrig och hade slut på energi. Jäkla tur det för jag hade motvind exakt hela vägen hem. Puh.
 
 
När jag kom hem upptäckte jag att äppelträden börjar slå ut sina blommor. Så fint.
 
 
... och vad som är i denna kasse kommer ni också att få se lite senare!
 
| |
Upp