Min helg i bilder

Tänker börja med lite liknande inlägg som det här. Min helg i bilder tror jag kommer bli en favorit för mig i framtiden. Så ja, då testar vi att köra det!
 
På lördagsmorgonen ringde klockan ganska tidigt för att gå upp och sjunga för Östen som fyllde 15 år! Hurra hurra hurra. Han fick bl.a en högtalare och presenkort av oss syskon.
 
 
Jag åkte och gymmade senare på förmiddagen. Kom hem och började städa och fixa mig inför kvällen. Klockan 17 kom gästerna då vi bänkade oss ute på den varma altanen med fika.
 
 
Denna grymma högtalare fick Östen av min andra lillebror. Ur den spelades det musik hela tiden vi satt där ute.
 
 
Vid 19 tiden skjutsade min andra lillebror in mig till Moa i stan där det blev en väldigt rolig kväll med skönt folk. Vi kom inte ut förrän halv 1, 1 om jag inte minns fel. Dock var det fullt överallt så jag drog mig hemåt. 
 
 
På söndagen, mors dag, så åkte vi till fina och somriga Växbo. Vi åker alltid förbi Växbo när vi ska ut till sommarstugan, så därför tycker jag den vägen och det stället är väldigt förknippat med sommar. Mår verkligen som bäst när jag åker mot dom trakterna! Vi bjöd mamma på mat och efterätt på Växbo Krog. Jättefin, lite lyxigare och god mat. Min dessär var ju verkligen så god, ni ser ju?
 
 
Sedan styrde vi bilen mot famror och farfar där vi satt ute på verandan och åt mat och tårta. Puh. Mycket mat på en varm dag. Nästan lika jobbigt som att springa ett lopp.. ;) Ser ni vilka fina blommor de hade hemma hos sig? 
 
 
Väldigt händelserik och bra helg. Tycker om när det händer mycket, kan inte sitta still haha. Men ibland är det skönt att ha lugna helger också. Men just nu vill jag bara iväg på saker, resa, träffa människor, ha roligt och bara vara lycklig.
| | Kommentera |

Follow me on instagram

Instagram är ett ställe där jag är väldigt aktiv på (ska bli väldigt aktiv här också, jag looovar). Men det är en högre tröskel att blogga då man måste in på datorn, skriva en bra text till och ladda över bilder från systemkameran som man sedan redigerar i photoshop, förstår ni? Instagram kan man lätt och nätt välja en bild från kamerarullen, redigera i vsco-appen och sedan lägga ut, utan en text till. Även fast jag försöker ha med någon slags text eller emojis. Men som sagt - vill ni följa mig på instagram så kan ni göra det här --> alicelarsdotter
 
| | Kommentera |

Ikke vaer frekk din drittsekk

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Kolla in dessa coola posters. Efter skamhysterin som var i höstas(?) började alla prata norska och använda ord från serien, rätt kul ändå. Det blev så populärt så det kom ut t-shirts och posters som dessa under med ISAK + EVEN och NOORA + WILLIAM och andra norska ord. Under bilden har ni direktlänkarna till varje produkt.1. ISAK + EVEN HÄR / 2. NOORA + WILLIAM HÄR

| | Kommentera |
Upp