Omega 3 med smak persika/mango

Måste bara promota denna fantastiska produkt från Blubbry.se. Det är en flaska som jag har haft hemma nu ett par veckor och den innehåller flytande omega 3 i smak persika och mango. Den är fantastisk på många sätt. Det är många som inte kan svälja stora omega 3-tabletter men ändå vill få den nyttiga fleromättade fettsyran. Då finns denna flaska som kan användas utav vem som helst. Två teskedar varje dag från denna flaska är vad som behöver tas och den smakar så gott! Det enda dåliga med denna produkt är att man kan överkonsumera den för att den är så god, haha. Jag har blivit beroende!
 
 
Att inta Omega 3 har många bra fördelar, bl.a:
» Minskar blodtrycket
» Insulinkänsligheten blir bättre
» Ökad muskelbyggnad
» Bättre blodfetter
» Kan underlätta viktnedgång
» Bromsar reumatiska sjukdomar
 
Här hittar du produkten. Nedsänkt från 320:- till 299:-!
 
| | Kommentera |

Snapshots från kryssningen

Jäklar vilken rolig helg jag har haft. För er som inte följer mig på sociala medier så var jag på kryssning i helgen med några kollegor från jobbet. Vi åkte med Birka Cruises och jag är bara så nöjd med allting. Allt var över förväntan och vi hade det så roligt på lördagkvällen/natten. Vi började resan till Stockholm klockan tolv på dagen. Stannade och åt och jag köpte med mig en nocco skumtomte som jag aldrig har smakat förut. Den var jättegod, rekommenderar! Vi kom fram till båten vid 6-tiden och gick ombord. Kvällen började med att vi samlades i en bar och beställde goda drinkar och hade lite quiz. Sedan gick vi vidare till buffén där vi satt i någon timme och åt och drack. Efter maten så började festen och vi gick upp till "silent disco". Absolut det roligaste och bästa konceptet. Alla får ett par varsina hörlurar där man själv får välja vilken musik man vill lyssna på. Vi fick välja mellan schlager, rock och modernt. Alla genrer lyste olika färger och där på dansgolvet kunde man stå och dansa till olika låtar men ändå ha hur kul som helst. Om det kom en låt man inte tyckte om, ja då var det bara att byta kanal och dansa till en annan låt. Framförallt var det roligt att ta av sig hörlurarna ibland och lyssna och kolla på alla som sjöng och dansade, då utan musik. Nej, jag hoppas "silent disco" blir större och mer populärt så det sprider sig, något alla borde testa! När det discot stängde så gick vi vidare till våningen under och dansade loss på ett "vanligt" disco. Det var sååå kul. Klockan 3 stannade musiken av och jag och en kollega hängde med ett par trevliga killar ett tag. Klockan 6 finsk tid gick jag och la mig och klev sedan upp vid 10 tiden för att äta frukostbuffé. Jag var så trött så jag gick och la mig igen och sov några timmar till. Lite senare på eftermiddagen gick vi till en fin restaurang och åt lunch/middag. Jag tog en jättegod räkmacka som var ganska liten men som jag blev väldigt mätt av. Den sista tiden gick vi och kollade lite i taxfreen innan vi tog bussen hem igen. Var ganska längesedan jag hade en sånhär rolig och trevlig helg, så himla nöjd!
 
| | En kommentar |

En snyggare vinter

This post contains adlinks from AdviralPuffy fur coat / Viperlo jacket / Vmcurl long fake fur jacket / Vipoppy faux fur jacket

| | Kommentera |
Upp