Mina julklappar

Här är alla mina julklappar jag fick på julafton. Älskar alltihop!
 
Moroccanoil produkter som jag fick av men syster Matilda! Balsam, hårmask, schampo och olja! Har hunnit testat oljan litegrann men inte de andra, men de verkar vara jättebra!
 
Proteinpulver från gymgrossisten som jag fick av min kära pojkvän Fredrik. Självaste märket är av Charlotte Perreli och det är gott och verkar funka bra! Jag har smaken jordgubb och den smaken är jättegod. Ska testa choklad sen tror jag!
 
Ralph Lauren parfym som jag också fick av min pojkvän. Luktar sjukt gott!
 
Träningstights som jag också fick av min pojkvän! Älskar dessa tights. Ända sen jag såg dem för första gången så har jag vela haft dem. Såg att Alexandra Bring hade dem och allt sitter snyggt på henne så det var nog så jag blev kär i dem. Har länge velat haft gråa träningstights, och precis just dessa har jag kollat på och letat efter. Dock har de varit slutsålda jättelänge och de är svåra att få tag på, men min pojkvän lyckades ändå få tag på dem! Love you. Tycker det är sjukt snyggt med gråa träningstights och dessa har en svart rand på baksidan som jag tycker är sjukt snyggt. De är av märket SOC från Stadium.
 
En tidning som följde med från gymgrossisten och en komedi från min söta lillebror!
 
Springdobbar som jag fick av mina föräldrar. Har länge velat haft springdobbar eftersom det är lite jobbigt att springa när det är snorhalt ute. Så har inte sprungit så mycket när det är vinter, utan mest på sommaren, och lite på våren och hösten, och det är ju lite synd. Men nu kan jag äntligen gå ut och springa när det är vinter, och även höst och vår!
 
Örhängen och hårklämma från Matilda. Örhängen från min bror Bror!
 
Två parfymer från min syster Selma. Båda två luktar jättegott och doften håller länge. Gillar HAVE FUN lite extra, från H&M!
 
 
 
 
 
 
| | 5 kommentarer |
Upp